QUI SOM?

 

 

 

Fundada l'any 1994 a Valls, Gestió Integral d'empreses Gescova, S.L. és una empresa consolidada en el sector que ofereix assessorament integral i personalitzat als seus clients, tant en l'àmbit empresarial com en el particular.

La nostra assessoria està dirigida a les empreses i particulars de la nostra localitat i de les comarques de l'Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès i Conca de Barberà, realitzant-els-hi tota mena de tràmits davant de les administracions estatals, autonòmiques i locals. Encara que amb els avanços tecnològics dels darrers anys i amb la ràpida i fàcil comunicació a través de la xarxa cada vegada es treballa més amb clients a distància.

El nostre local està ubicat al centre de la ciutat de Valls al C/ Xiquets de Valls, 16, baixos. Disposa de dos despatxos per a l'atenció individualitzada dels clients, una àrea de recepció general on es realitza la informació i l'espera i una àrea de treball amb quatre despatxos conjunts, que alhora és una sala d'atenció a grups.

 

 

       
  Àrea de recepció   Despatx principal   Àrea de treball i d'atenció a grups  

 

 

Gescova.cat © 2014 - Tots els drets d'autor reservats | Assessoria Gescova C/ Xiquets de Valls, 16 - 43800 Valls | Tel. i fax 977 60 37 58 | Contacte | Avís legal | Cookies